Szukaj
Newsletter
Imię:
E-mail:
Logowanie

Czekolada na jesienną chandrę.

Data: 20.11.2008


Czekolada jest odpowiedzialna za uwalnianie glukozy, która wpływa na poprawę nastroju. Glukoza jest „małym czarodziejem" powoduje, niezwykły przypływ energii w naszym organizmie i sprawia, że nasz mózg przechodzi ze stanu chandry w stan euforii.




Zobacz także


Uroda

Roślinne wsparcie w walce z cellulitem

Uroda

Wakacyjny pedicure – Warszawa

Kuchnia

Owocowa impresja

Kuchnia

Olej - pomocnik w kuchni


 





Komentarze

(Brak komentarzy)

Dodaj komentarz

Komentarz
Podaj nazwę użytkownika (musisz być zarejestrowana / zarejestrowany)
Captcha

Konkursy

Konkurs - wygraj kosmetyki FLOSLEK Laboratorium


Odpowiedz na pytanie konkursowe i wygraj 1 z 6 zestawów kosmetyków ufundowanych przez FLOSLEK Laboratorium









^ Do góry
|
|
Powered by Actualizer CMS & Heuristic

Zasady dotyczące cookies

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies m.in w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz celach reklamowych i statystycznych. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. W każdej chwili mogą Państwo w swojej przeglądarce dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w polityce prywatności.